Stenar.nu

Köpvillkor

Leverans och frakt

Vi skickar varor med posten, inom Sverige, brev eller paket beroende på storleken på förpackningen. Leveranstid är normalt 2-7 dagar för varor som finns i lager. Var noga att ange rätt e-mailadress så att vi kan kontakta dig om det skulle uppstå några frågor.Vi tillämpar ingen minigräns för köp, du betalar i stället en enhetsfrakt på 40:- oavsett hur mycket du handlar (inom Sverige, Obs att vi ej levererar utom Sverige) . Vid köp över 1000:- levererar vi det fraktfritt.

Reklamation och returrätt

Är du inte nöjd med din vara, om det saknas något eller vi har levererat fel skall detta reklameras till oss omedelbart, dock senast 8 dagar efter mottagandet av varorna. Varorna skall returneras i oanvänt, oskadat skick och i obruten förpackning (där sådan finns)Kontakta alltid oss innan du returnerar något. Beror felet på oss ersätter vi returfrakten, i annat fall betalar du returfrakten själv. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala med kort genom PayPal eller i förskott till vårt plusgirokonto: 4496004-5 eller Swisha till vårt Swishnummer: 1230336222 så skickar vi varorna när vi har betalningen på vårt konto. Du betalar en enhetsfrakt på 40:- oavsett hur mycket du handlar. Handlar du för över 1000:- får du det fraktfritt. I priserna ingår moms med 25, 12 eller 6% beroende på typ av vara. Vi reserverar oss för att varor kan ta slut och på prisändringar utanför vår kontroll.